Donacione për Shtëpitë e Sigurta (për viktimat e dhunës në familje) në Pejë dhe Gjakovë / Donating to the Safe House (for victims of domestic violence) in Peja and Gjakova

Këtë vit, Pashkët i filluam pak më ndryshe.Vizituam dy prej Shtëpive të Sigurta të Dukaginit (Shtëpia e Sigurt, Gjakovë dhe Qendra e Mirqenies se Gruas, Pejë), ku gjatë kësaj vizite ishim shumë të lumtur të dhuronim mbulesa të shtratit, batanije, laptopë, rroba, vezë prej çokollate për fëmijët, lodra dhe pampers.

Këto donacione u mundësuan nga stafi ynë vullnetar, i mrekullueshëm, dhe partnerët tanë Y's Men Denmark, Y's Men International dhe Y USA World Service.

Kjo iniciativë e jona u vlerësua edhe nga Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, përmes një postimi në faqen e tij zyrtare në Facebook.

This year we have started Easter day a little differently. We have visited two of Dukagini safe houses (Shtëpia e Sigurt, Gjakovë and Qendra e Mirqenies se Gruas, Peje) where during this visit we were very happy to donate bedding, blankets, laptops, clothes and chocolate eggs for the children, toys plus pampers.

These donations were made possible from our wonderful staff volunteering and our partnerships with Y's Men Denmark, Y's Men International and Y USA World Service

This initiative of ours was also appreciated by the Prime Minister of Kosovo, Albin Kurti, through a post on his official Facebook page.

MISIONI / MISSION

Të jemi një lëvizje gjithëpërfshirëse ku njerzit zhvillohen në mendje, trup dhe shpirt. 

 

To be an inclusive movement where people grow in mind, body and spirit.

National Office

St. Qamil Hoxha, Entry. 13, Prishtina, 10 000.

Tel: 045474699

Peja Y

Str. Ded Krasniqi- Qendra Rinore Dardania, Peje, 30 000. Republic of Kosovo.

Tel: 045 474 453

  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Flickr - Black Circle
  • Blogger - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

NGO Shop

Str. Hilmi Rakovica nr.1, Prishtina,

10 000, Republic of  Kosovo

Tel:  045 474 416

Junik Y

Str. Junik, Junik Municipality,

51 050, Republic of  Kosovo

Tel: 045 474 437

NGO Shop

Str. Skenderbeu, Gjakova,

50 000, Republic of  Kosovo

Tel: 045 474 426

Gjakova Y

Str. Ismail Qemali p.n, Gjakova,

50 000, Republic of  Kosovo

Tel: 045 474 423 

Aid & Storage Centre

Str. Tirana p.n, Gjakova,
50 000.

Camp Pjetershan

Str. Lugu i mire, Village Pjetershan, Gjakova,

50 000, Republic of  Kosovo

Rahovec Y 

Str.Rrethi i Qedres, Rahovec, Republic of Kosovo

Decan Y

Municipality Building, Decan

Innovation Hub

Str. Izet Hima, No. 271, 

Gjakova, 50 000

Tel: 045 474 415

Copyright © 2020 All Rights Reserved.


YMCA™ & Young Men's Christian Association™ are registered trademarks of the World Alliance of YMCA's within the Republic of Kosovo territory. The YMCA Movement in Kosovo is the only entity permitted to use the YMCA™ & Young Men's Christian Association™ trademarks.

world alliance of ymcas logo.png
00419l.jpg