E dërguara e Rinisë së Kombeve të Bashkuara  për YMCA-në në Kosovë /  UN Youth Envoy for YMCA in Kosovo

Jemi shumë krenarë që puna jonë në Kosovë është njohur nga e dërguara e Rinisë së Kombeve të Bashkuara znj. Jayathma Wickramanayake, në edicionin e fundit të blogut të saj '10 Të rinjtë që luftojnë COVID-19 'si një nga tregimet e suksesit në botë.

Artikulli përqendrohet në dixhitalizimin e punës sonë me rini dhe numrin e të rinjve/rejave të angazhuar në online me një fokus në partneritetin tonë me UNICEF.

We are very proud that our work here in Kosovo has been recognized by the UN Youth Envoy Jayathma Wickramanayake, in the latest edition of her blog '10 Young People Fighting COVID-19' as one of the success stories in the world.

The article focuses on the digitalization of our youth work and the numbers of young people engaged online with a focus on our partnership with UNICEF.


Find attached the link: 

https://medium.com/@jayathmadw/10-young-people-fighting-covid-19-7ab8f98cbc30?fbclid=IwAR1-dhaYuNbopiXExBX9c9uVKbZ1HYkbhHVivvBmu6Lu0HCYyrOdYJTfrj0

MISIONI / MISSION

Të jemi një lëvizje gjithëpërfshirëse ku njerzit zhvillohen në mendje, trup dhe shpirt. 

 

To be an inclusive movement where people grow in mind, body and spirit.

National Office

St. Qamil Hoxha, Entry. 13, Prishtina, 10 000.

Tel: 045474699

Peja Y

Str. Ded Krasniqi- Qendra Rinore Dardania, Peje, 30 000. Republic of Kosovo.

Tel: 045 474 453

  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Flickr - Black Circle
  • Blogger - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

NGO Shop

Str. Hilmi Rakovica nr.1, Prishtina,

10 000, Republic of  Kosovo

Tel:  045 474 416

Junik Y

Str. Junik, Junik Municipality,

51 050, Republic of  Kosovo

Tel: 045 474 437

NGO Shop

Str. Skenderbeu, Gjakova,

50 000, Republic of  Kosovo

Tel: 045 474 426

Gjakova Y

Str. Ismail Qemali p.n, Gjakova,

50 000, Republic of  Kosovo

Tel: 045 474 423 

Aid & Storage Centre

Str. Tirana p.n, Gjakova,
50 000.

Camp Pjetershan

Str. Lugu i mire, Village Pjetershan, Gjakova,

50 000, Republic of  Kosovo

Rahovec Y 

Str.Rrethi i Qedres, Rahovec, Republic of Kosovo

Decan Y

Municipality Building, Decan

Innovation Hub

Str. Izet Hima, No. 271, 

Gjakova, 50 000

Tel: 045 474 415

Copyright © 2020 All Rights Reserved. YMCA™ & Young Men's Christian Association™ are registered trademark's of the World Alliance of YMCA's within the Republic of Kosovo territory. 

 

George William's Youth Association as a full member of the European Alliance of YMCA's is the only entity permitted to use the YMCA™ & Young Men's Christian Association™ trademarks.

world alliance of ymcas logo.png
00419l.jpg