Mesazh nga Drejtori i Përgjithshëm i OBSH-së Dr Tedros Adhanom Ghebreyesus /  Message from WHO Director-General Dr Tedros Adhanom Ghebreyesus

Ishte nder për ne që të pranojmë një mesazh nga Drejtori i Përgjithshëm i Organizatës Botërore të Shëndetësisë (OBSH) Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, ku ai vleresoj lartë punën që YMCA po bënë për të angazhuar të rinjtë dhe për të mbështetur komunitetin në përballjen me situatën e krijuar nga COVID-19.

“Është me rëndësi jetike që të ju bëjmë të ditur të rinjëve që ata/ato mund të bëjnë shumë për të mbrojtur shëndetin e tyre, të familjeve të tyre dhe komunitetit” thekson Dr. Ghebreyesus.

It was an honor to receive a message from Director-General of the World Health Organization (WHO) Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus where he recognised the work that YMCA is doing to engage youth and support the community in dealing with the situation created by COVID-19.
"It's vitally important to let young people know that they can do a lot to protect their health and the health of their families and the communities” he said.


Find attached the link: 

https://www.ymca.int/message-from-who-director-general-dr-tedros-adhanom-ghebreyesus/?fbclid=IwAR3yaF0lBfqdOxAiwf3q0ESl4AEFsfB3nEOc2J9YCi8hx3hJvsbn_yaAwV8

MISIONI / MISSION

Të jemi një lëvizje gjithëpërfshirëse ku njerzit zhvillohen në mendje, trup dhe shpirt. 

 

To be an inclusive movement where people grow in mind, body and spirit.

National Office

St. Qamil Hoxha, Entry. 13, Prishtina, 10 000.

Tel: 045474699

Peja Y

Str. Ded Krasniqi- Qendra Rinore Dardania, Peje, 30 000. Republic of Kosovo.

Tel: 045 474 453

  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Flickr - Black Circle
  • Blogger - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

NGO Shop

Str. Hilmi Rakovica nr.1, Prishtina,

10 000, Republic of  Kosovo

Tel:  045 474 416

Junik Y

Str. Junik, Junik Municipality,

51 050, Republic of  Kosovo

Tel: 045 474 437

NGO Shop

Str. Skenderbeu, Gjakova,

50 000, Republic of  Kosovo

Tel: 045 474 426

Gjakova Y

Str. Ismail Qemali p.n, Gjakova,

50 000, Republic of  Kosovo

Tel: 045 474 423 

Aid & Storage Centre

Str. Tirana p.n, Gjakova,
50 000.

Camp Pjetershan

Str. Lugu i mire, Village Pjetershan, Gjakova,

50 000, Republic of  Kosovo

Rahovec Y 

Str.Rrethi i Qedres, Rahovec, Republic of Kosovo

Decan Y

Municipality Building, Decan

Innovation Hub

Str. Izet Hima, No. 271, 

Gjakova, 50 000

Tel: 045 474 415

Copyright © 2020 All Rights Reserved. YMCA™ & Young Men's Christian Association™ are registered trademark's of the World Alliance of YMCA's within the Republic of Kosovo territory. 

 

George William's Youth Association as a full member of the European Alliance of YMCA's is the only entity permitted to use the YMCA™ & Young Men's Christian Association™ trademarks.

world alliance of ymcas logo.png
00419l.jpg