Besfort Golaj, 1 nga 10 udhëheqësit e rinj që luftojnë COVID / Besfort Golaj, 1 of 10 young leaders fighting COVID

Pandemia e koronavirusit ka frymëzuar shumë njerëz. Kur Kosova filloi bllokimin e saj prej COVID-19, Besfort Golaj, një udhëheqës i ri 25-vjeçar nga Gjakova filloj punën me Komunën, YMCA dhe UNICEF. Ai është vlerësuar nga e dërguara rinore e OKB-së si 1 nga 10 udhëheqësit e rinj që luftojnë COVID në blogun e saj të fundit.

 

Lexo storien e tij ketu:

https://medium.com/@jayathmadw/meet-10-young-people-fighting-covid19-c8dc7801b831

 

The coronavirus pandemic has inspired many people to action. When Kosovo began its COVID-19 lockdown, Besfort Golaj, a 25-year-old young leader from Gjakova worked with the Municipality, YMCA and UNICEF. He has been recognized by the UN Youth Envoy as 1 of 10 young leaders fighting COVID in her latest blog.

Read his story here:
https://medium.com/@jayathmadw/meet-10-young-people-fighting-covid19-c8dc7801b831

MISIONI / MISSION

Të jemi një lëvizje gjithëpërfshirëse ku njerzit zhvillohen në mendje, trup dhe shpirt. 

 

To be an inclusive movement where people grow in mind, body and spirit.

  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Flickr - Black Circle
  • Blogger - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

National Office

St. Qamil Hoxha, Entry. 13,

Prishtina, 10 000.

Tel: 045474699

Peja Y

Str. Ded Krasniqi- Qendra Rinore Dardania, Peje, 30 000.

Tel: 045 474 453

YMCA Shop Gjakova

Str. Skenderbeu,

Gjakova, 50 000, 

Tel: 045 474 426

Junik Y

Str. Junik, Junik Municipality,

51 050, 

Tel: 045 474 437

Online Shop

www.ymcashops.com

Gjakova Y

Str. Ismail Qemali p.n,

Gjakova, 50 000, 

Tel: 045 474 423 

Aid & Storage Centre

Str. Tirana p.n, Gjakova,
50 000.

Rahovec Y 

Str.Rrethi i Qedres, Rahovec, 

Camp Pjetershan

Str. Lugu i mire, Village Pjetershan, Gjakova, 50 000, 

Decan Y

Municipality Building, Decan

Copyright © 2021 All Rights Reserved.


YMCA™ & Young Men's Christian Association™ are registered trademarks of the World Alliance of YMCA's within the Republic of Kosovo territory. The YMCA Movement in Kosovo is the only entity permitted to use the YMCA™ & Young Men's Christian Association™ trademarks.

world alliance of ymcas logo.png
00419l.jpg